CÍM:

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064

06-70-322-7328

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

Kaba Elzett Biztonságtechnikai Zrt.

A Kaba Elzett Zrt. egyedülálló biztonságtechnikai termékválasztékával a magyar tradíciót és a nyugat-európai csúcsminőséget ötvözi. A budapesti székhelyű ELZETT Művek jogutódja 1919 óta piacvezető a zárak, lakatok gyártásában. Az ELZETT termékek hengerzárbetétek, épületzárak, bevéső zárak, lakatok és egyedi zárrendszerek köré csoportosíthatók.

A vállalat 2001 óta a svájci KABA csoport tagja, mely meghatározó szerepet tölt be az integrált beléptető-rendszerek piacán, és egyedülálló kínálattal rendelkezik a hagyományos mechanikus és mechatronikus (elektronikával kombinált mechanikus) zárrendszerek területén. A cégcsoport termékportfoliójában a SILCA nyerskulcsok, hagyományos és transzponderes kulcsmásoló gépek; MAS, MAUER, La Gard széfzárak; GALLENSCHÜTZ, GILGEN biztonsági- és automata ajtók, valamint hotelzárak is megtalálhatók. A Kaba csoport 60 országban, 70 gyártó- és fejlesztő egységgel, valamint kereskedelmi központtal működik.

Az Elzett is a szupermárkák között

A Superbrands független szakértői bizottsága 2004-ben az Elzett-et is a legfontosabb, piacvezető magyarországi márkák közé választotta.

A Superbrands egy 1995-ben Nagy-Britanniában, a márkaépítés díjazására létrehozott szervezet. A Superbrands-státuszt független szakértői bizottság adományozza az általa a cím viselésére méltónak ítélt márkáknak, amelyek ezzel elnyerik a jogot, hogy részt vegyenek a Superbrands programban.

A Superbrands szervezet egyik legfőbb törekvése, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

A NOVA termékcsalád és szolgáltatáscsomag sajátossága, hogy rendkívül széles a termékeinek és termékvariánsainak száma és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás-csomag. Ez lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb körülmények között alkalmazzuk, és hogy a legkülönbözőbb követelményeknek is megfeleljen a termékcsalád.

Csak egy apró példa, hogy mi is lehet ez? Bizonyára mindenki számára ismerős az a szituáció, hogy amikor hazaér, előveszi a kulcscsomóját és keresgeti, hogy melyik a kapukulcs, melyik a garázs kulcsa, melyik a bejárati ajtó kulcsa, és ezt a sort még bizonyára lehetne folytatni.

Rendszerben gondolkodva megoldható az, hogy egy kulccsal lehessen nyitni a garázst, a kaput, a bejárati ajtót. A kertész csak a kertbe tudjon bemenni a kulcsával, a takarítónő viszont ne jusson be a dolgozószobába.

Természetesen minden lakásra, házra, irodára más-más nyitási jogosultságok kerülhetnek kialakításra.

A védelem fokozható az úgynevezett NOVA saját kulcsprofil alkalmazásával azáltal, hogy a kulcsok nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Ezen kulcsok másolása, a rendszer elkészítése, pótlása csak ellenőrzött módon, gyári körülmények között (illetve saját profillal rendelkező, kiemelt NOVA partnereken keresztül történhet.

A zárrendszereket ajánljuk családi otthonoknak, társasházaknak is, hiszen kedvező árfekvése miatt ez a kényelmi szolgáltatás már széles rétegek számára elérhető. Ajánljuk továbbá intézmények, áruházláncok, szállodák, ipari parkok stb. részére. A rendszereket testre szabottan egyedi, egyéni jogosultságokkal tervezzük és be is szereljük.

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06-1-312-2064

06-70-322-7328

CÍM:

1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 63.