CÍM:

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064

06-70-322-7328

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

Ajtóbehúzók, ajtócsukók

DORMA TS 72 AJTÓCSUKÓ

Fogasléc típusú ajtócsukó, karral

A DORMA TS 72 az ideális, univerzális ajtócsukó bármely hagyományos kialakítású és felépítésű ajtó számára. Tartólemez nélkül különösen egyszerűen és gyorsan rögzíthető. A rugó erősségét a szeleppel lehet egyénileg az ajtó méretéhez igazítani.

Az ISO 9001 szabvány szerint gyártva.

DORMA TS PROFIL AJTÓCSUKÓ

DORMA TS Profil – Az ideális megoldás hagyományos ajtókhoz

A TS Profil-lal a DORMA egy olyan ajtócsukót hozott létre, amely univerzálisan, szinte az összes szokványos ajtótípushoz felhasználható.

DORMA TS COMPAKT AJTÓCSUKÓ

Ideális, költséghatékony megoldás hagyományos ajtókhoz

A TS Compakt-tal a DORMA egy olyan ajtócsukót hozott létre, amely univerzálisan, a legtöbb szokványos ajtótípushoz felhasználható.
Felszerelése különösen gyors és egyszerű – nincs szükség tartólemezre. A sablon változtatásával könnyedén kiválaszthatja a különböző ajtóméretekhez megfelelő csukási erőt. Az ISO 9001 szabvány szerint hitelesítve

DORMA TS 93 AJTÓCSUKÓ RENDSZER

Csúszósínes ajtócsukó rendszer

A TS 93 cam action technológiás ajtócsukó rendszer kiváló minőségű építészeti megoldást jelent bármilyen projektalkalmazásban. A szív alakú tengellyel működő, bizonyított DORMA technológia különösen könnyű nyithatóságot biztosít.

DORMA ITS 96 FL AJTÓCSUKÓ

Rejtett szabadonfutó ajtócsukó tűz- és füstgátló ajtókhoz

Az ITS 96 rendszer továbbfejlesztésével nyert ITS 96 FL-nél a korábbi előnyök kiegészültek a szabadonfutó funkcióval a tűz és füstbiztos ajtók számára, 1400 mm maximális átjárási szélességig és 180 kg súlyig. Ez a megnövelt kényelmi funkció szintén hozzájárul az épületek akadálymentes megközelíthetőségéhez.

DORMA TS 92/91 AJTÓCSUKÓK

Cam action (bütykös mechanizmus) technológiás ajtócsukók csúszósínnel

A speciálisan beltéri alkalmazásokhoz tervezett, Contur formatervezésű DORMA TS 92 és TS 91 ajtócsukók kiválóan, és egyszerűen működnek a szív alakú bütyökkel ellátott lineáris mozgató mechanizmusnak köszönhetően.

Az ISO 9001 szabvány szerint gyártva.

DORMA TS 83 AJTÓCSUKÓ

Ajtócsukó, karral és „gondolkodó” nyitásfékezéssel

Évtizedek tapasztalatát használtuk fel a DORMA TS 83 ajtócsukó fejlesztésekor. Az eredmény egy felhasználóbarát, kiválóan sokoldalú termék. Szinte bármilyen típusú ajtóhoz beállítható. A DORMA TS 83 további korrózió elleni védelemmel látható el, így felhasználható külső hatásoknak kitett alkalmazásoknál vagy szélsőséges körülmények esetén is.

Az ISO 9001 szabvány szerint gyártva.

DORMA ITS 96 AJTÓCSUKÓ

Rejtett ajtócsukó

A DORMA ITS 96 ajtócsukó - az ajtószárnyba vagy tokba tervezett rejtett szerelvény. Majdnem minden ajtótípushoz megfelelő, széles körű funkcionalitást, rugalmasságot kínál jó minőségben.

A gyártmány ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

DORMA RTS 85 AJTÓZÁRÓ

Ajtóbordába süllyesztett ajtózáró

A DORMA RTS 85 ajtóbordába süllyesztett ajtózáró megoldást kínál olyan beszerelésekre, ahol az ajtó vezérlést az ajtó esztétikai megjelenésének megzavarása nélkül kell megoldani. A tartozékok teljes köre áll rendelkezésre, hogy gyakorlatilag bármilyen ajtó és keret konfigurációt meg lehessen valósítani.

ISO 9001 tanúsítvány

DORMA TS 73 V AJTÓCSUKÓ

Fogasléc típusú ajtócsukó ollós karral és „gondolkodó” nyitásfékezéssel.

A speciálisan belső ajtókhoz (beleértve a tűzvédelmi ajtókat) tervezett DORMA TS 73 V egy univerzális megoldás különböző kialakítású és stílusú ajtókhoz. A TS 73 V lapos és kompakt kialakítása garantálja, hogy gyakorlatilag nem lehet gond a felszerelésénél; a megbízhatóság záloga a kipróbált, megbízható minőség.

Az ISO 9001 szabvány szerint gyártva.

DORMA TS 99 AJTÓCSUKÓ

Szabadonfutó ajtócsukó csúszósínnel

A Contur formatervezésű TS 99 ajtócsukó nyitva tartás funkcióval és szabadon lengő funkcióval van ellátva már az ajtó> 0° nyitási szöge esetén. Egy füstérzékelő rendszerrel kiegészülve az ajtócsukó tűz- és füstzár ajtók nyitva tartó rendszereként használható.

Az ISO 9001 szabvány szerint gyártva.

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06-1-312-2064

06-70-322-7328

CÍM:

1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 63.