CÍM:

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064

06-70-322-7328

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

Euro Elzett többpontos zárak

No. 3477 többpontos zár

No. 3477 három fajta zárógörgővel rendelkezik: hosszúkás, gomba (B) és görgő fejes (C). Bejárati és beltéri ajtókhoz használható többpontos zár, cilinder zárbetét beszerelhető, kilincsműködtetésű.

Pentaroll többpontos zár      

Több ponton záró, hengerzárbetéttel működtethető, kétcsukású, váltós bevéső zár. A csapda átfordítható jobbosról balosra. A zártesten lévő DIN átmenő furatok lehetővé teszik osztott és biztonsági veretgarnitúra felszerelését. Négy darab állítható zárógörgővel.

Trilogia többpontos zár

Több ponton záró hengerzárbetéttel működtethető váltós bevéső zár. Kétcsukású, a záróelemek a kulcs kétszeri körbefordításával tolódnak ki az előlapból. A csapda átfordítható jobbosról balosra. A zártest, az előlap és a zárólemezek horgany sárga-, a reteszek, és a csapda nikkelezett kivitelűek. A mellékzárak csapos vagy reteszes kivitelben. A zártesten lévő DIN átmenő furatok lehetővé teszik osztott és biztonsági veretgarnitúra felszerelését. Egyenes vagy „U” peremű előlappal. Tűzbiztos alapkivitel.

Trilogia II többpontos zár

Több ponton záró europrofilú hengerzárbetéttel működtethető váltós bevéső zár. Egycsukású, a záró elemek a kulcs egyszeri körbefordításával tolódnak ki az előlapból. A csapda átfordítható jobbosról balosra. A zártest, az előlap és a záró lemezek horgany sárga-, a reteszek, és a csapda nikkelezett kivitelűek. A mellékzárak csapos vagy reteszes kivitelben. A zártesten lévő átmenő furatok lehetővé teszik osztott és biztonsági veretgarnitúra felszerelését. Egyenes vagy "U" peremű előlappal. Tűzbiztos alapkivitel.

Trilogia II A2P; Trilogia II S többpontos zárak

Több ponton záró hengerzárbetéttel működtethető, kétcsukású, váltós bevéső zár. A záróelemek a kulcs kétszeri körbefordításával 20 mm-t tolódnak ki az előlapból, illetve a kampós kivitelnél a kampó 22,5 mm-re billen ki. A csapda átfordítható jobbosról balosra. A mellékzárak csapos- vagy kampós kivitelben. A zártesten lévő DIN átmenő furatok lehetővé teszik osztott és biztonsági veretgarnitúra veretgarnitúra felszerelését.

Multivektor többpontos zár

A multiVEKTOR® csapdás 3 ponton záró biztonsági, hengerzárbetétes, billenő-reteszes portálzár, portálajtók rögzítésére és bezárására alkalmas.

Biztonsági fokozat: - 4 (MSZ 528-78). A csapda jobbosról balosra átállítható. A csapdafej benyomása mellett, a csapdarugó kiakasztása után, egy csavarhúzó segítségével a csapdacsavar feloldható. A csapdafej újbóli kitolása után a csapdafej átfordítható. A csapdafej visszanyomása és a csapdacsavar meghúzása után, a csapdarugó visszaakasztása szükséges a csapdacsavar hornyába.

Vektor rudas többpontos zár

Több ponton záró DIN szabványnak megfelelő hengerzárbetéttel működtethető biztonsági zár. Az egy pontos változat három ponton záró kivitellé alakítható rudakkal. Ajánlott alumínium és fémszerkezetű ajtókhoz. Normál és horgos billenő-reteszes kivitelben. Átfordítható csapdás vagy görgős változatban. Egyenes vagy "U" előlappal.

Multisoft Basic többpontos zár

A Multisoft® több ponton záró, kilincsműködésű, hengerzárbetéttel reteszelhető biztonsági zár. Főbb méretek, főbb szilárdsági és működési követelmények a DIN 18251-3 szerint. A zár 20-25 kg/m2 ajtó számára alkalmas. Műszaki feltételek száma: MF 243-06. A csapda jobbosról balosra átállítható.

Top Multisoft többpontos zár

A Multisoft® több ponton záró, kilincsműködésű, hengerzárbetéttel reteszelhető biztonsági zár. Főbb méretek, főbb szilárdsági és működési követelmények a DIN 18251-3 szerint. A csapda jobbosról balosra átállítható.

Multikomfort többpontos zár

Több ponton záró DIN szabványnak megfelelő hengerzárbetéttel működtethető biztonsági zár. Négygörgős vagy két táskás változatban kapható. Tűzbiztos kiszerelés, kétcsukású, univerzális jobbosról balosra fordítható.

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06-1-312-2064

06-70-322-7328

CÍM:

1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 63.