CÍM:

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064

06-70-322-7328

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

Elzett zár - kulcsmásolás

A budapesti, Kulcskirály Elzett márkabolt és zárszaküzlet vállalja minden Elzett kulcs készítését, másolását.

Évente több ezer Elzett kulcsot értékesítünk, ezek között vannak számozott “kész” kulcsok, pl. a Lővér zárhoz a 40-es sorszámú kulcs.  De a 751-es zárbetét és Tutius lakathoz is minden gond nélkül lehet nálunk kulcsot készíttetni.

Már több mint 20 éve hivatalos Elzett kulcsmásoló partnerek vagyunk. Vállaljuk minden féle Elzett kulcs másolását!

Több mint 300 kész kulcsból álló választékunkkal, nálunk a legnagyobb a kínálat Budapesten! Számozott kulcsok forgalmazásával és értékesítésével, készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére!

A teljesség igénye nélkül a következő Kaba kulcsokat készítjük:

 • 751-es kulcsmásolás
 • 799-es zár kulcsmásolás
 • EL-1 kulcsmásolás
 • Elzett Nova kulcsok másolása
 • Elzett X-6 kulcs másolása
 • 961-es kulcsmásolás
 • Seclox Elzett X-11 kulcsmásolás
 • Másolás védett Elzett kulcsok másolása, készítése – akár kódkártya alapján
 • Kaba pExtra kulcsok másolása, csak meglévő biztonsági kártyával!
 • Kaba Expert kulcsok készítése rövid határidővel, kódkártya alapján.
 • Elzett lakatkulcsok másolása, Tutius lakatkulcs
 • 700-as kéttollas kulcs készítése, gyorsan és pontosan!
 • Elzett XT kulcsmásolás
 • DOM kulcsmásolás
 • Mauer páncélszekrény zár kulcsmásolás

Az Elzettel szorosan együttműködik az olaszországi Silca Group, melyek a nyerskulcs-készítésben és a kulcsmásoló gépek gyártásában, világszínvonalon is az élen járnak. Nagyon sok kulcsunk nekünk is tőlük érkezik a budapesti Kulcskirály zárszaküzletünkbe.

Az Elzett kulcsmásolás az esetek túlnyomó többségében megvárható és olcsó! Egy “hagyományos” Elzett fogazott kulcsot minta alapján, kevesebb, mint fél perc alatt elkészítünk, és minden esetben garanciát vállalunk a munkánkra!

A kéttollas kulcsok másolása is megvárható, elkészítésük nem több mint egy perc.

Pontfuratos kulcsokat az Elzett a leggyakrabban az X-11-ből használ. Ezeket a kulcsokat is néhány perc alatt el tudjuk készíteni.

ANS-2 es kulcsok másolását is vállaljuk, de ezekből a kulcsokból nagyon sokféle profil van forgalomban. Léteznek a mai napig nem beszerezető kulcsok, így azokat a kulcsokat csak a biztonsági kártyával lehet rendelni, gyors határidővel!

A Kaba Elzett – forgalmazásában állnak a Kaba -Mauer páncélszekrény zárak és a hozzájuk tartozó kéttollas kulcsok. Ezek a kulcsok különböző hosszúságúak és átmérőjűek lehetnek. Minden esetben hozza el a másolandó kulcsot, mert elég sokfélét tartunk raktáron.

A kulcs hossza nálunk nem akadály, a legmodernebb Silca Omnia Max kulcsmásoló gépnek köszönhetően, akármekkora kulcsot képesek vagyunk precízen, pontosan elkészíteni.

Maeur páncélszekrény kulcsmásolás garanciával!

Lehetőség van páncélszekrény zárhoz utólag is kulcsot elkészíteni. Amennyiben van önnek valamilyen trezorja, vagy páncélszekrénye, és nincs hozzá kulcs, de nyitva van, szerelje ki belőle a zárat, hozza el üzletünkbe és mi készítünk hozzá új kulcsokat!

Sopron Elzett kulcsaiból is óriási tartunk választékot, ezekkel kapcsolatban is megkereshetnek bennünket.

Kulcsmásolás - Kulcskirály

A Kulcskirály üzlet büszke a múltjára, kellőképpen felkészült a jelenre és folyamatosan fejlődik, ami a jövőt illeti. A folyamatos fejlődést pedig a kulcsmásolás szakma sem kerülheti el.

Párhuzamosan a biztonságtechnika folyamatos fejlődésével, a kulcsok megmunkálása is változik, fejlődik.

Zárat, lakatot több évszázad óta használnak az emberek, így a hozzájuk szükséges kulcsokra is egyfolytában szükség van. Ezeket a kulcsokat régebben viszonylag könnyedén kialakították reszelővel, vagy forma alapján készre öntötték. Egy idő után a kulcsokat számokkal látták el, és viszonylag alacsony variációs számban gyártották, formailag ezeket fazon- illetve fogazott kulcsoknak hívjuk.

Ilyen kulcsokat lényegesen kisebb méretben, alumínium-spiáter ötvözetből a mai napig használunk, elsősorban olyan belső szoba- vagy iroda ajtókban, ahol a biztonság nem szempont, inkább csak az a lényeg, hogy ne tudjon idegen benyitni.

A kulcsmásolás folyamata

A mai napig olyan vannak olyan kulcsok forgalomban, melyeket nem lehet géppel kialakítani, itt a kulcsmásolat készítése csak öntési procedúrával lehetséges. Ilyen kulcsöntést a Kulcskirály szakemberei el tudnak végezni. Természetesen ehhez mintakulcsra van szükségünk, az elkészítési idő kb. 3-4 hét. Az öntött kulcs réz vagy bronz alapanyagra készül el. Ennek az ára a kulcs méretétől és „bonyolultságától” függ. Minden ilyen kulcs egyedi árképzést kap.

Az olyan kulcsok, amiket nem lehet készen megvásárolni, azokat lemásoljuk. Ilyen kulcsok az Elzett 751 zárbetét kulcsai, ilyen az Elzett Tutius lakat kulcsa, az Elzett X11 pontfuratos kulcsa, és még számtalan további típust lehetne megemlíteni.

A cilinderes kulcsok másolása a Kulcskirályban Silca Bravo Professional gépen készül. Választásunk azért esett erre a gépre, mert számunkra a mennyiség nem mehet a minőség rovására. Ez a kulcsmásoló gép a másoló-gépek legjobbika. Pontos, gyors, csendes, biztonságos, és a Magyarországon előforduló összes vágott kulcsot meg lehet csinálni.

A tollas kulcsokat Silca Tech 3-as gépen csináljuk. Számunkra itt is a kulcsok pontos és gyors megmunkálása a fő szempont.

Ilyen tollas kulcsok például az Elzett 700 patkó zárhoz tartozó kulcsok, amihez gyárilag 2 db kulcs van csomagolva, így a legtöbbször rögtön kell még hozzá készíteni legalább egy új kulcsot.

Bármilyen típusú kulcsmásolás

Tollas kulcsnak nevezünk még a régi típusú postaláda zárhoz tartozó kis lyukas kulcsot, ezt valamikor a 70-es, 80-as években, még készen, szám szerint lehetett venni. Ennek azonban semmi értelme nem volt, hiszen a megfelelő nyerskulcsból egy percen belül elkészíthető a kész kulcs. Mindenképpen említésre méltóak a Lality és a Garay zárak tollas kulcsai is, ezek másolatainak elkészítése nagy pontosságú gépeket és megfelelő szaktudást igényel.

A harmadik csoportba a pontfuratos kulcsot soroljuk, ezek a kulcsok nem vertikálisan vannak kialakítva, hanem horizontálisan kell lyukakat süllyeszteni a kulcsokba, ezért hívjuk „fúrt” kulcsnak. Ezeket a kulcsmásolásokat Silca Matrix SLX gépen végezzük. Ilyen kulcs az Elzett X11, vagy a régebbi, Elzett 961-es modell. Kinézetre a Kaba eXpert zárbetét kulcsait is ide sorolhatjuk, habár a Kaba Expert kulcsait egy úgynevezett számítógép-vezérelt gépen lehet elkészíteni. Itt már nem beszélhetünk másolásról, hiszen minden kulcs egyedileg van legyártva kód alapján.

Üzletünk a budapesti Kulcskirály, ami a Nyugati téri Bajcsy-Zsilinszky úton található, a Skála Metro oldalában.

Budán egyáltalán nincs üzletünk! A Kulcskirályból csak egy van, Pesten, a Nyugatinál!

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06-1-312-2064

06-70-322-7328

CÍM:

1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 63.