CÍM:

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064

06-70-322-7328

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

Elzett zárrendszer

Cégünk, a Zár-Pláza Kft., több mint 7 éve jelen van a biztonsági zárak piacán. A Kulcskirály zárszaküzlet pedig több mint 2 millió embert szolgált ki az elmúlt 50 évben.

Az Elzett termékek forgalmazása mindig is kimagasló volt a hazai piacon, hiszen ezek a gyárak tudják Magyarország igényeit a legszélesebb körben kiszolgálni.

A Kaba Elzett termékekből már több mint 10 éve készítünk mindenféle nagyságú- és igényű fő- és vezérkulcsos zárrendszert.

Az alap 751-es zárbetét sorozattól kezdődően, a legmagasabb biztonságú, Kaba Expert zárbetétig, minden igényt ki tudunk elégíteni.

Ha elhozzák zárszaküzletünkbe a régi Elzett kulcsot, lehetőséget tudunk nyújtani, hogy az adott kulcsra rákódoljuk az új zárbetétet, ha tudjuk annak pontos méretét.

Társasházaknál gyakori gond, hogy van egy adott kulcs, amiből sok másolatot használnak a lakók, és nem szeretnék az összes kulcsot lecserélni. Ilyenkor elég csak egy új betétet rákódolni a régi kulcsra.

Kódoló készletünk nagysága és technikai hátterünk naprakészen várja a minden napi kihívásokat.

Rövid határidővel tudunk elkészíteni azonos kulcsból álló zárrendszert. Akár kettő, akár száz zárbetétet kell azonosra kódolni, nekünk ez nem probléma.

Tutius lakatok kódolását vállaljuk. A 45 és 55 mm méretű Elzett Tutius lakatokat, zárbetéttel is lehet kombinálni.

Az Elzettnek a másolásvédett pExtra kulcsos zárbetéteit is el tudjuk készíteni zárrendszerbe. De akár önmagában is rendelhető a zárbetét.

A 700-as kéttollas zárakat azonos kulcsokkal is meg lehet vásárolni. Így a rácsban, melyben kettő zár van esetleg, ugyanazzal a kulccsal tudja majd nyitni és zárni.

Lehetőség van továbbá a “sima” tollas kulcsos bevéső zárakat egyforma kulccsal kérni.  Pl. 7411, 3411F, 3410N, stb.

Felejtse el hatalmas kulcscsomóját, és rendeljen Elzett vezérkulcsos zárrendszert! Egyetlen kulccsal mindent fog tudni nyitni, míg mindenki másnak a kulcsa csak azokra a helyekre lesz jó, ahová ön szeretné.

Referenciánk között szerepel számtalan társasház, irodaház, szálloda és kórház.

Több száz kisebb családi házakhoz készítünk főkulcsos rendszereket.

Az elzettzar.hu weblapnak csak a budapesti Kulcskirály a zárszaküzlete, ami a Nyugati térnél található, a Bajcsy Zsilinszky úton.  A kapcsolat menüpontunkban megtalálja a pontos címünket, elérhetőségünk, és egy térképet, hogy hol is vagyunk.

A Kulcskirálynak nincs másik üzlete, a budai hasonló nevű üzletek áraitól és választékától pedig elhatárolódunk!

NYITVA TARTÁS:

H - P: 8 - 18

Szombat: 9 - 13

Vasárnap: Zárva

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06-1-312-2064

06-70-322-7328

CÍM:

1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 63.