Híreink kávé mellé – ahogy szokták mondani...

Most elsősorban a Kaba Elzett és a Dorma kapcsolatáról írnánk egy pár sort.

Két igen erős és Magyarországon is meghatározó piaci szereplő egyesült. Ez nem ment zökkenőmentesen, sem gyorsan. Mivel mind a két cég Európa-szerte vagy inkább világszerte jelen van, így még nehezebb és bonyolultabb lett a fúziót összehozni. Végül ez sikerült, sikeresen lezárult, bár beletelt több mint két évbe. A hazai kereskedők szinte semmit nem éreztek ebből, mert az árukészletet folyamatosan tudta mind a két cég biztosítani.

A Dorma élen jár az ajtócsukókkal, hidraulikus olajfékekkel, de idővel kezdtek saját bevéső zárakat és kilincseket is forgalmazni. Tulajdonképpen az egyesítéssel, egy közös célt tudnak elérni, hogy minden ajtót vagy ajtó automatikát, profi módon beléptetésre alkalmassá tegyenek. A Dorma évtizedek óta egyet jelent a minőségi ajtóbehúzókkal, és minden méretű ajtóra van egy tökéletes termékük.

A Kaba Elzett, vagy, ahogy még a 90-es években hívták őket, a budapesti Elzett Művek, továbbra is piacvezető a biztonsági hengerzárbetétek piacán. Továbbá a 2000-es években csatlakozott hozzájuk a Silca Unicem, aki az olasz nyerskulcsokat biztosítja, és aki Európában szintén piacvezető vállalat.

Mi örülünk a sikeres összefonódásnak, és bízunk abban, hogy még sok évtizeden át, vásárolhatjuk ezeket a kiváló termékeket.

Ha Elzett vagy Dorma terméket keres, ne keresse tovább, keresse a Kulcskirályt! Üzletünk központi helyen található, a hét hat napján nyitva tart!

Írásunkkal egyik felet sem szeretnénk bántani, mind a Kaba, mind a Dorma jó partnerünk, évente több ezer terméket értékesítünk a kínálatukból.

Kizárólag az internetes sajtóból való értesülésünket írtuk le, természetesen ha bármelyik fél szeretne tartalom igazítást kérni, kapcsolat menüpontunk alatt megtalál minket.